Wolicie domowe farbowanie włosów czy u fryzjera? Różnica cenowa jest znacząca, a jak to wygląda z efektem? Czy w domu jesteśmy w stanie sobie pofarbować włosy tak dobrze jak fryzjer?
Ja to jednak sama farbuję, zwykle farbą Loreal ale teraz szukam jakiejś innej, bo mi się odcienie znudziły
Farby do włosów
Ciekawe triki, sposoby, informacje.
Re: Farby do włosów
Post autor: łodyga »
Ja tez farbuję włosy w domu. Myślę sobie, że osoby, które często farbują włosy powinny przejść na naturalną farbę do włosów np. od firmy Color&Soin. Ja bardzo ją lubię, bo nie ma w składzie amoniaku, silikonów i parabenów. Oparta jest na cennych proteinach i olejkach roślinnych. Pięknie pachnie, nie podrażnia i nie uczula, ładnie kryje siwiznę. Wypróbujcie koniecznie!
Post autor: Żaklin »
Jeśli chcecie użyć farby, by zamaskować siwe włosy, to nie polecam takiego rozwiązania. O wiele lepszym pomysłem jest zastosowanie preparatu GR-7, który skutecznie cofa proces siwienia włosów. Jego skład jest naturalny i nie zawiera farb koloryzującej. Już po siedmiu dniach zauważycie pierwsze efekty.
Post autor: rześka »
Łodyga napisała wiele dobrego o farbach Color&Soin. Od niedawna sama je stosuję i są genialne! To moje tegoroczne odkrycie, a bardzo lubię produkty i kosmetyki bazujące na naturze. Tu akurat w składzie np. owies czy olejek kokosowy ale firma oferuje bogatą paletę kolorów i prosty skład. Nic nie uczula, dobrze kryje siwe włosy, długo się utrzymuje. Dla mnie 10/10!
Post autor: Mikołaj »
Również polecam zastosować preparat - https://gr-7.eu/, który jest bardzo skuteczny. Nie ma sensu farbować włosów, które są siwe. Lepszym rozwiązaniem jest cofniecie tego procesu. Koniecznie poczytajcie o tym preparacie oraz zobaczcie zdjęcia przed kuracją i po kuracji.
Post autor: dankaaa »
Wydaje mi się, że bardzo dobrym zakupem będzie też jednak https://babylisspro.pl/falco/ . Jeśli chodzi o tą suszarkę to faktycznie działa ona bardzo sprawnie, nie powoduje elektryzowania się włosów co jest też ważne
Przejdź do
- Forum
- ↳ Jak wystawiać faktury
- ↳ Programy do wystawiania faktur
- ↳ Firmy, które nie płacą w terminie
- ↳ Terminy płatności faktury
- ↳ Jak dochodzić płatności faktury
- ↳ Firmy windykacyjne
- ↳ Kancelarie adwokackie
- ↳ Dłużnicy
- ↳ Porady
- ↳ Ciekawostki