logistyka sklepów internetowych

Jak radzić sobie z dłużnikami?
Grześ77

logistyka sklepów internetowych

Post autor: Grześ77 »

Cześć, możecie mi powiedzieć na czym polega logistyka sklepów internetowych? Warto korzystać z zewnętrznego magazynu. Gdy potrzebujesz więcej przestrzeni, po prostu go masz. Nie musisz się rozglądać za dodatkowym lokalem. Wiedzieliście coś na ten temat?
makiś944

Re: logistyka sklepów internetowych

Post autor: makiś944 »

Przede wszystkim trzeba znaleźć sobie odpowiednią firmę, która taką całą logistyką się zajmuje i ja myślę, że jak najbardziej warto tutaj wybrać usługi https://www.flexls.pl/ . Są one odpowiednio dopasowane, zadbane i każdy może liczyć na pomoc w prowadzeniu własnej firmy. Koniecznie się rozejrzyj.
Żabson

Re: logistyka sklepów internetowych

Post autor: Żabson »

W zakresie logistyki miałem przyjemność współpracować z firmą BJ Logistyka. Współpracę określam na wzorową, pan Bogdan naprawdę zna się na temacie. Widać, że 15 lat doświadczenia nie jest wyssane z palca. W temacie optymalizacji logistycznej udało się usprawnić pracę magazynu w taki sposób, że zyskaliśmy oszczędność czasu i pieniędzy, i to całkiem sporą. Firma w doskonały sposób rozplanowała wyposażenie magazynu, wszystko jest idealnie wymierzone przez co praca naprawdę staje się łatwiejsza. Nie ma chyba lepszego fachowca w zakresie optymalizacji kosztów i procesów logistycznych.
ODPOWIEDZ