restauracja hinduska

Jak radzić sobie z dłużnikami?
Miruś25

restauracja hinduska

Post autor: Miruś25 »

Witam, lubicie smakować nowych potraw? Ja od czasu do czasu lubie zjeść coś z kuchni hinduskiej, dlatego też przemawia do mnie restauracja hinduska warszawa mokotów Uważacie, że taka kuchnia mogłaby wam zasmakować czy raczej nie przepadacie za smakowaniem nowych potraw?

drukarka hp p2015
żagielek

Re: restauracja hinduska

Post autor: żagielek »

Hejka chcę zaprosić swojego chłopaka na kolacje z okazji urodzin do warszawskiej restauracji Bubbles. Namiar dostałam od koleżanki z pracy, prawdopodobnie można tam miło i uroczo spędzić czas przy bardzo dobrych i smacznych posiłkach. Co Wy o tym myślicie?
tośka

Post autor: tośka »

Widzę, że nie tylko ja jestem fanką orientalnych smaków :) Koniecznie powinniście się też wybrać do https://www.dragonbox.pl/ jeśli będziecie kiedyś we Wrocławiu. Z ręką na sercu mówię wam, że to jedna z lepszych resrauracji w jakich kiedykolwiek byłam. Mają ogromny wybór dań, więc każdy znajdzie coś dla siebie w menu.
decyzuśki

Post autor: decyzuśki »

W dzisiejszych czasach jest bardzo dużo przeróżnych restauracji do których oczywiście warto zajrzeć. I taką także jest Restauracja U Wienawy mieszcząca się na Placu Piłsudskiego 9 w Warszawie. Jak się później dowiedzieliśmy, to miejsce nie jest przypadkowe gdyż to właśnie stąd generał Wieniawa miał blisko do swoich ulubionych miejsc przedwojennej Warszawy. Także według mnie warto zajrzeć do tej restauracji, nie tylko na sam fakt historyczny ale także na pyszne jedzenie w dobrej cenie.
Szukać

Post autor: Szukać »

W sumie od czasu do czasu fajnie jest zjeść coś innego może i mniej znanego. Ale i tak bardzo często wracamy do naszych tradycyjnych dań. I tak też ostatnio miałam okazję być w Restauracji Akademia w której to tradycja bardzo ważna jest i to widać oraz czuć. A to dlatego, że kucharz gotuje dania regionalne zgodnie z tradycją. Także coś pysznego tutaj można zjeść.

beton konopny
ODPOWIEDZ