Jak się uchronić?

Skuteczne firmy windykacyjne, rozwiązywanie problemów z brakiem płatności za usługi. Jak odzyskać należności?
Awatar użytkownika
alicja

Jak się uchronić?

Post autor: alicja »

Od jakiegoś czasu prowadzę firmę i póki co, odpukać w niemalowane, naprawdę nie mam powodu do narzekań i idzie całkiem nieźle, ale ja należę do tego typu osób, które uważają, że przezorny zawsze zabezpieczony, dlatego też powoli myślę o tym, jak się zabezpieczyć przed problemami finansowymi. Wydaje mi się, że warto zainteresować się tym, czym jest faktoring.
Janek

Re: Jak się uchronić?

Post autor: Janek »

Mnie firma windykacyjna chciała dorwać i zabrać mi mieszkanie, na szczęście poznałem taką możliwość jak oddłużanie nieruchomości i uratowałem moje mieszkanie, a komornik na nie polował, 65m kwadratowe niedaleko centrum to już łakomy kąsek dla firmy windykacyjnej, nikogo nie obchodzi, że długi nie są spowodowane umyślnie, a raczej przez nieuczciwego wspolnika. Na szczescie dzieki stopkomornik.com udało się rozwiązać ten problem i nieruchomość jest uratowana :)
melka9322

Post autor: melka9322 »

Wszystko zależy od tego, przed czym chcecie się uchronić i jak wygląda Wasza działalność. Myślę, że uda się Wam znaleźć najlepsze rozwiązanie.

__
Mata do jogi
kajka932

Post autor: kajka932 »

A konkretnie przed czym? Ja myślę, że jeśli odpowiednio prowadzisz firmę, to nie będzie żadnego problemu. Trzeba być sumiennych i uczciwym.

__
https://rigger.pl/kotary-sceniczne/
ODPOWIEDZ