Iwobike a rowery fatbike
Chcesz podzielić się opinią na temat jakiegoś przedsiębiorstwa, jego produktów lub usług? Możesz to zrobić tutaj.
Iwobike a rowery fatbike
Post autor: KordianWokulski »
Czy wiecie może kiedy w https://iwobike.pl będzie nowa dostawa fatbike? Strasznie podobają mi się rowery z szerokimi kołami, jadąc na nich można poczuć się bardzo potężnie. Fajnie też jak mają wspomaganie elektryczne bo neguje to ich jedyną wadę jaką jest duży ciężar. A wy co sądzicie o rowerach terenowych? Polecacie czy nie?
Re: Iwobike a rowery fatbike
Post autor: kowalczyczka »
Skoro mowa o rowerach, to czy wiecie, że można kupić rowerek drewniany dla dziecka ? Mnie to mocno zaskoczyło, dlatego jestem zdania, że warto w ogóle o tym pomyśleć na przyszłość i to może naprawdę nam odpowiadać. Jestem ciekawa, jak to widzicie, jak sobie w ogóle w tym temacie radzicie.
Re: Iwobike a rowery fatbike
Post autor: Romek98 »
Kiedy kupowałem mój pierwszy rower w IwoBike.pl, byłem pod wrażeniem ich podejścia do klienta. Pracownicy sklepu pomogli mi dobrać odpowiedni model, uwzględniając moje potrzeby i preferencje. Dzięki ich wiedzy i doświadczeniu, mogłem wybrać rower idealny dla siebie. Było to dla mnie niezwykle ważne, ponieważ nie znałem się zbyt dobrze na technicznych aspektach rowerów. Teraz, po kilku latach, nadal jestem zadowolony z mojego wyboru.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Jak wystawiać faktury
- ↳ Programy do wystawiania faktur
- ↳ Firmy, które nie płacą w terminie
- ↳ Terminy płatności faktury
- ↳ Jak dochodzić płatności faktury
- ↳ Firmy windykacyjne
- ↳ Kancelarie adwokackie
- ↳ Dłużnicy
- ↳ Porady
- ↳ Ciekawostki