Agencja pracy Dolce Vita
Szukasz porady, opinii? Zajrzyj tutaj.
Agencja pracy Dolce Vita
Post autor: Liluś »
Hej moi drodzy
Czy ktoś z Was współpracuje obecnie z agencją pracy Dolce Vita? Podjęłam decyzję o wyjezdzie za granicę, mam kwalifikacje by opiekować się osobami starszymi. Czy ta agencja to będzie dobry wybór?

Re: Agencja pracy Dolce Vita
Post autor: EwaZyś »
Ja wyjeżdżam z tą agencją pracy od kilku miesięcy. Nie pracuję tu długo ale już zdążyłam wyrobić sobie zdanie - pozytywne
dla mnie najważniejsze, że pensja jest zawsze w terminie wypłacana na konto, nie ma żadnych opóźnień. Praca czasem dość wymagająca ale daje mi sporo satysfakcji.

Post autor: męcia »
ja też polecam
pracuje tu już od 3 lat
nawet nie myślę o zmianie agencji na inną. Tu mam stałe i pewne zlecenia, jak coś się dzieje mam ciągły kontakt z koordynatorem. Naprawdę okej 

dzięki dziewczyny
w takim razie dzwonię do nich i umawiam się na spotkanie. A powiedzcie mi jeszcze czy ja sama muszę dotrzeć na miejsce wykonywania pracy ? czy jest jakiś transport?

Tym to się w ogóle nie przejmuj, firma zapewnia transport na miejsce pracy
wszystko organizują, zapewniają Ci bezpieczeństwo i bardzo duzy komfort pracy.

ooo fajnie, ze wszystko jest tak zorganizowane i pracownik nie musi się niczym stresować. dzięki raz jeszcze dziewczyny 

Post autor: żyrafa »
Lepiej pracować bezpośrednio niż przez agencje. Może tutaj https://medbra.in/ sobie zajrzyjcie i przejrzyjcie dostępne oferty pracy dla branży medycznej. Pojawiają się tu ogłoszenia z całej Polski i jest ich naprawdę sporo
Liluś daj znać jak uda Ci się coś załatwić, trzymam kciuki
i uważam, ze praca przez agencję jest zdecydowanie bardziej bezpieczna i pewna. tym bardziej, ze akurat Dolce Vita jest bardzo uczciwą firmą 

Post autor: brącki »
Mamy na forum właścicieli firm? Jeśli szukasz pracowników ze wschodu z różnych krajów to możesz sprawdzic ofertę agencji dpworkers, która specjalizuje się w pozyskiwaniu pracowników np. z azji. Pełną oferte możecie znaleźć tutaj https://www.dpworkers.pl/pracownicy-z-azji.html
Przejdź do
- Forum
- ↳ Jak wystawiać faktury
- ↳ Programy do wystawiania faktur
- ↳ Firmy, które nie płacą w terminie
- ↳ Terminy płatności faktury
- ↳ Jak dochodzić płatności faktury
- ↳ Firmy windykacyjne
- ↳ Kancelarie adwokackie
- ↳ Dłużnicy
- ↳ Porady
- ↳ Ciekawostki