Badania kobiece
Szukasz porady, opinii? Zajrzyj tutaj.
Badania kobiece
Post autor: żołądek »
zawsze warto zrobić usg ale moja żona ze względu na endometriozę miała zrobione w szpitalu medicover takie specjalne usg z kontrastem czyli sonovaginografię. No i raz na rok chodzi tez na usg piersi bo to już zalecenie jej ginekologa. Generalnie raz na rok chyba każda Pani powinna robić takie badania typowo kobiece
Re: Badania kobiece
Post autor: szczęście »
W bardzo trudnych momentach życia zawsze trzeba się świetnie bawić. Tylko gra w kasynie online może teraz w tym pomóc. Mam nadzieję, że możesz grać w dowolnym momencie, możesz https://fansportsklep.pl/bonus/ Bonusy Bez Depozytu nawet grać w pracy i możesz grać za dowolną kwotę. Możesz sprawdzić swoje szczęście
Post autor: zołza »
Wiesz co? Zapisz się do kliniki o nazwie Multimed, apropo takich badań kobiecych typu usg ginekolgiczne. Polecam Ci bardzo. Nowoczesna klinika, świetnie wyposażona, z super personelem. Sama robiłam tu też usg piersi. Sądzę, że taka profilaktyka dla Pań jest turbo istotna.
Post autor: fiołek »
@Zołza, ja też korzystam z usg czy jak zachodzi potrzeba - rezonansu, w klinice Multimed. Najważniejsze, że terminy oczekiwania na wizyty nie są zbyt długie, a kadra lekarzy/ diagnostyków jest bardzo profesjonalna. Jeśli chodzi o placówki warszawskie, to ta zdecydowanie jest najlepsza.zołza pisze: ↑29 lip 2021, 20:13 Wiesz co? Zapisz się do kliniki o nazwie Multimed, apropo takich badań kobiecych typu usg ginekolgiczne. Polecam Ci bardzo. Nowoczesna klinika, świetnie wyposażona, z super personelem. Sama robiłam tu też usg piersi. Sądzę, że taka profilaktyka dla Pań jest turbo istotna.
Post autor: tretoro »
Jeśli potrzebujesz szybko zrobić USG, to polecam przez Multimed w Wawie. W sumie tak się u nich znalazłam. Potrzebowałam załatwić sprawę ekspresowo i się udało. Ale chyba nawet ważniejsze, jak do mnie podeszli. Szybki termin, przypomnienie o przygotowaniu do badania, zalecenia. Wszędzie bez stania w kolejce, tak, jak to powinno wyglądać. Od tamtej pory w razie potrzeby USG, zawsze szliśmy do nich - czy z dorosłym, czy z dzieckiem. O takie podejście właśnie chodzi.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Jak wystawiać faktury
- ↳ Programy do wystawiania faktur
- ↳ Firmy, które nie płacą w terminie
- ↳ Terminy płatności faktury
- ↳ Jak dochodzić płatności faktury
- ↳ Firmy windykacyjne
- ↳ Kancelarie adwokackie
- ↳ Dłużnicy
- ↳ Porady
- ↳ Ciekawostki