Firmy transportowe

Szukasz porady, opinii? Zajrzyj tutaj.
Awatar użytkownika
Aida1977

Firmy transportowe

Post autor: Aida1977 »

Słuchajcie, a z firmami transportowymi macie jakieś doświadczenia? Poszukuję takiej, która zajmuje się transportem rzeczy do UK, dodam od razu, że zależy mi na stałej współpracy, dlatego, jeśli ktoś z Was mógłby mi polecić sprawdzoną firmę, to będę naprawdę bardzo wdzięczna. W naszej okolicy są różne firmy transportowe, ale liczę na Wasze polecenia
Awatar użytkownika
pelargonia

pelargonica

Post autor: pelargonia »

Najlepsza firma, z jaką miałam przyjemność pracować :) Są świetnie zorganizowani, terminowi, dbają o cudze mienie, w tym o najbardziej delikatne rzeczy, więc nie musisz się martwić, że coś ucierpi podczas transportu. Moim zdaniem to najlepszy wybór.

dżemy ekologiczne
Awatar użytkownika
komarzyca

Re: Firmy transportowe

Post autor: komarzyca »

Myślę że warto postawić na solidne firmy transportowe jesli chodzi o przeprowadzkę ale czy braliście pod uwagę taxi bagażowe ? Znajomi mi mówili że warto bo to najtańsza opcja i jak masz ograniczony budżet to idealna sprawa
Awatar użytkownika
amelia

Re: Firmy transportowe

Post autor: amelia »

Wszystko także zależy od tego, co planujecie transportować. Warto rzucić okiem chociażby na transport niskopodwoziowy lublin: https://www.pomocdrogowalublin.pl/trans ... odwoziowy/ . Jeśli interesuje Was taki transport to zachęcam do zapoznania się z ofertą tej firmy.
ODPOWIEDZ