Gdzie na integrację?
Szukasz porady, opinii? Zajrzyj tutaj.
- Jaromiła_81
Gdzie na integrację?
Post autor: Jaromiła_81 »
Macie jakieś ciekawe i niecodzienne pomysły na integrację pracowników firmy? Przyda nam się taki wyjazd, a szef dał nam wolną rękę, co do ustalenia wszystkich szczegółów
- Jozafat_71
Re: Gdzie na integrację?
Post autor: Jozafat_71 »
Jeśli lubicie ekstremalne przeżycia, to polecam adrenalinaclub.pl. [color= rgb(0, 0, 0);]Byłem na jednej z ich wypraw i muszę przyznać, że wspomnienia, jakie mi pozostały są nieocenione. Masa pozytywnych emocji, świetna organizacja i doskonała zabawa.[/color]
Re: Gdzie na integrację?
Post autor: goździkowa »
Uważam, że warto wyjazd integracyjny zorganizować przede wszystkim gdzieś, gdzie można wypocząć z daleka od dużego miasta, gdzie okolica sprzyja spacerom i różnym aktywnościom. Ja bardzo mile wspominam pobyt z grupą współpracowników w Szczyrku. O zlokalizowanym w tym miasteczku obiekcie, który specjalizuje się w organizowaniu konferencji, eventów i towarzyszących im atrakcji dowiedziałam się ze strony https://hotelskalite.pl/szkolenia-i-konferencje-szczyrk . Pokoje oraz salę szkoleniową zarezerwowaliśmy na wrzesień. Pogoda dopisywała, także korzystaliśmy m.in. z off road i biesiad w restauracyjnym ogródku. Nie omieszkaliśmy też nieco zadbać o siebie w hotelowej stefie wellness.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Jak wystawiać faktury
- ↳ Programy do wystawiania faktur
- ↳ Firmy, które nie płacą w terminie
- ↳ Terminy płatności faktury
- ↳ Jak dochodzić płatności faktury
- ↳ Firmy windykacyjne
- ↳ Kancelarie adwokackie
- ↳ Dłużnicy
- ↳ Porady
- ↳ Ciekawostki