Cześć wszystkim! Chciałbym dowiedzieć się, jak najlepiej przetransportować samochód z Anglii do Polski. Niedawno postanowiłem kupić używany samochód w Anglii. Nie chcę go sprzedawać, tylko przetransportować do Polski, ponieważ był to mój wymarzony model. Może ktoś z Was miał już podobne doświadczenia i może polecić mi sprawdzonego przewoźnika lub podzielić się swoimi wskazówkami? Chętnie wysłucham każdej rady i sugestii.
Wiem, że transport samochodów z Anglii do Polski może być kosztowny, ale jestem gotowy na to wyzwanie. Z góry dziękuję za każdą radę i wsparcie. Pozdrawiam serdecznie!
jak transportować samochody?
Szukasz porady, opinii? Zajrzyj tutaj.
Re: jak transportować samochody?
Post autor: jena »
Jeśli szukasz niezawodnych zawiesi, pasów transportowych i technik mocujących, https://muntech24.pl/ jest doskonałym wyborem. Oferują produkty wysokiej jakości, które zapewnią bezpieczeństwo i trwałość w każdej operacji.
Re: jak transportować samochody?
Post autor: ellka »
Sądzę, że przypadną wam do gustu Wycieraczki szyby przedniej i tylnej - samochody osobowe i dostawcze - OXIMO . Wyróżniają się solidnym wykonaniem, prostym montażem, a ich działanie jest niezawodne.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Jak wystawiać faktury
- ↳ Programy do wystawiania faktur
- ↳ Firmy, które nie płacą w terminie
- ↳ Terminy płatności faktury
- ↳ Jak dochodzić płatności faktury
- ↳ Firmy windykacyjne
- ↳ Kancelarie adwokackie
- ↳ Dłużnicy
- ↳ Porady
- ↳ Ciekawostki