Jak wybrać tłumacza?

Szukasz porady, opinii? Zajrzyj tutaj.
Awatar użytkownika
Rosłan

Jak wybrać tłumacza?

Post autor: Rosłan »

Witam serdecznie! Jest mi potrzebny tłumacz przysięgły języka angielskiego z Warszawy, ale nigdy wcześniej nie przyszło mi korzystać z takich usług i nie za bardzo wiem, na co zwrócić uwagę przy wyborze specjalisty. Może wy mi podpowiecie? Ofert nie brakuje, więc tym bardziej trudno mi się zdecydować. Będę wdzięczny za wasze ewentualne podpowiedzi! ;)
Awatar użytkownika
Jowita-79

Re: Jak wybrać tłumacza?

Post autor: Jowita-79 »

Ja zlecałam kiedyś tłumaczenie dokumentów samochodowych w Warszawie właśnie takiemu tłumaczowi i musiałam się upewnić, że zna się na tej dziedzinie. Poza tym starałam się też porównać oferty, a w szczególności ceny. No i oczywiście opinie, ja zawsze biorę pod uwagę opinie i zawsze bardzo mi to pomaga. Cóż jeszcze mogę dodać? Powodzenia w szukaniu! :P
Erikon

Re: Jak wybrać tłumacza?

Post autor: Erikon »

Niedawno korzystałem z usług biura tłumaczeń Lidaria z Warszawy i jestem zachwycony rezultatami. https://lidaria.pl/ to team doświadczonych tłumaczy, którzy znakomicie radzą sobie z różnymi językami oraz domenami tematycznymi. Ich szybkość, staranność i kompetencja zasługują na pochwałę. Nie tylko zapewniają wysoką jakość tłumaczeń, ale również świetną obsługę kontrahentów oraz atrakcyjne ceny. Śmiało polecam każdemu, kto poszukuje solidnego biura tłumaczeń.
ODPOWIEDZ