klej do butów
Szukasz porady, opinii? Zajrzyj tutaj.
klej do butów
Post autor: mągo »
Prosze o porady na temat kleju do butow, jaki najlepszy?Mam do sklejenia sportowe buty dziecięce, rozkleiły się przy noskach
Re: klej do butów
Post autor: marlęnna »
kilka razy używałam kleju tadam, polecam, warto, ma żelowatą konsystencję po wyschnięciu jest bezbarwny i nie widać naet że buty były klejone
Post autor: oetądam »
Witam! Mągo, klej TADAM® z łatwością poradzi sobie ze skejeniem sportowych butów dzieciaków. Jest to elastyczny klej, który dzięki swoim właściwościom służy do napraw różnych części butów: czubków, brzegów, zapiętków, obcasów, podeszw i cholewek.mągo pisze: ↑12 sty 2021, 21:26 Prosze o porady na temat kleju do butow, jaki najlepszy?Mam do sklejenia sportowe buty dziecięce, rozkleiły się przy noskach
Gdyby pojawiły się pytania, chętnie na nie odpowiem.
Ekspert marki TADAM
tadam com pl
najtańsza yerba
Post autor: wróżka »
Ja też polecam ten klej, skleiłam już kilka par butów, swoich i dzieci. Rózne materiały, ale wszystko bardzo dobrze się trzyma. Wystarczy przed klejeniem dobrze umyć, wysuszyć i odtłuścić powierzchnie i łapie od razu. Spokojnie już po kilku godzinach chodziliśmy w tych sklejonych butach i nic się nie rozkleiło.
liść babka
liść babka
Post autor: krędka »
a ja się zastanawiam jak takie klejony buty się będą zachowywały po chodzeniu w deszczu?wróżka pisze: ↑28 lut 2021, 14:59 Ja też polecam ten klej, skleiłam już kilka par butów, swoich i dzieci. Rózne materiały, ale wszystko bardzo dobrze się trzyma. Wystarczy przed klejeniem dobrze umyć, wysuszyć i odtłuścić powierzchnie i łapie od razu. Spokojnie już po kilku godzinach chodziliśmy w tych sklejonych butach i nic się nie rozkleiło.
Post autor: wróżka »
zachowuje się normalnie nic mi sie nie rozkleiło, zero problemów z przeciekaniem, jestem zadowolonakrędka pisze: ↑07 mar 2021, 11:49a ja się zastanawiam jak takie klejony buty się będą zachowywały po chodzeniu w deszczu?wróżka pisze: ↑28 lut 2021, 14:59 Ja też polecam ten klej, skleiłam już kilka par butów, swoich i dzieci. Rózne materiały, ale wszystko bardzo dobrze się trzyma. Wystarczy przed klejeniem dobrze umyć, wysuszyć i odtłuścić powierzchnie i łapie od razu. Spokojnie już po kilku godzinach chodziliśmy w tych sklejonych butach i nic się nie rozkleiło.
Post autor: oętadam »
Witam! Lukkie, klej TADAM® kupisz m.in. w sklepach internetowych, a także stacjonarnych punktach: kioskach, sklepach motoryzacyjnych, metalowych, oferujących farby oraz lakiery, marketach budowlanych i sklepach elektrycznych.
Ekspert marki TADAM
tadam com pl
Ekspert marki TADAM
tadam com pl
Post autor: Gośka »
A do jakich materiałów ten klej jest polecany? Sklei skórę, tkaninę, tworzywo sztuczne?oętadam pisze: ↑12 maja 2021, 19:40 Witam! Lukkie, klej TADAM® kupisz m.in. w sklepach internetowych, a także stacjonarnych punktach: kioskach, sklepach motoryzacyjnych, metalowych, oferujących farby oraz lakiery, marketach budowlanych i sklepach elektrycznych.
Ekspert marki TADAM
tadam com pl
Post autor: łorena »
jak przygotować buty do klejenia?? Powinnam je jakoś oczyścić, wysuszyć? ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------______________________________________________________
Post autor: oetądam »
Witam! Łorena, po pierwsze to oczyść buty, tak aby były czyste, suche, bez tłuszczu i kurzu. Środek na bazie alkoholu będzie najlepszym rozwiązaniem do właściwego oczyszczenia butów. Przetrzyj buty, tak aby były czyste i gotowe do klejenia.łorena pisze: ↑15 wrz 2021, 20:42 jak przygotować buty do klejenia?? Powinnam je jakoś oczyścić, wysuszyć? ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------______________________________________________________
Ekspert marki TADAM
tadam com pl
Post autor: łorena »
dziękuję za porady, jak potem ten klej przechowywać żeby nie zasechł?oetądam pisze: ↑11 paź 2021, 19:24Witam! Łorena, po pierwsze to oczyść buty, tak aby były czyste, suche, bez tłuszczu i kurzu. Środek na bazie alkoholu będzie najlepszym rozwiązaniem do właściwego oczyszczenia butów. Przetrzyj buty, tak aby były czyste i gotowe do klejenia.łorena pisze: ↑15 wrz 2021, 20:42 jak przygotować buty do klejenia?? Powinnam je jakoś oczyścić, wysuszyć? ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------______________________________________________________
Ekspert marki TADAM
tadam com pl
Post autor: sunny88 »
A może tak warto odwiedzić przykładowo sklep Ataszek.pl, który w ofercie ma najróżniejsze kleje? Według mnie w takim miejscu możecie znaleźć coś odpowiedniego dla siebie... Czy to kleje do plastiku, materiałów, metalu czy wszelkich innych powierzchni itd.
browar okocim adres
browar okocim adres
Przejdź do
- Forum
- ↳ Jak wystawiać faktury
- ↳ Programy do wystawiania faktur
- ↳ Firmy, które nie płacą w terminie
- ↳ Terminy płatności faktury
- ↳ Jak dochodzić płatności faktury
- ↳ Firmy windykacyjne
- ↳ Kancelarie adwokackie
- ↳ Dłużnicy