Leczenie migreny tlenem?
Szukasz porady, opinii? Zajrzyj tutaj.
- maksik12
Leczenie migreny tlenem?
Czy ktoś z Was może zdecydował się na leczenie tlenem w przypadku migreny? Od jakiegoś czasu spotykam się z opiniami, że tlenoterapia jest dość skuteczna. Na 24medyczny.pl jest dostępny koncentrator do użytku domowego — Oterapia w obniżonej cenie. Czy ktoś z Was posiada może model tej marki i może podzielić się opinią?
Re: Leczenie migreny tlenem?
Post autor: Aśka1987 »
Migreny nie, ale moja mama miała koncentrator przy nowotworze płuc, co prawda nie Oterapia a jakiś inny. Bo wypożyczyliśmy. Ale podczas terapii bóle głowy ustąpiły. Na pewno nie były spowodowane migreną, ale tu tlenoterapia również pomogła. Więc jeśli lekarz zaleca taką terapię, warto spróbować.
Post autor: kołka »
Na początek warto udać się do lekarza, który doradzi, wskaże jakieś dodatkowe badania. Weź pod uwagę http://cmpanorama.pl/ , bardzo ciekawe miejsce, gdzie lekarze przyjmują normalnie w przychodni, a nie odsyłają ludzi telefonicznie. Zanim zdecydujesz się na leki, skonsultuj to z specjalistą..
Post autor: luśka90 »
Myślę, że warto spróbować - tlenoterapia to bardzo korzystny dla zdrowia zabieg, więc na pewno nie zaszkodzi, a może pomóc. Przebywanie w komorze tlenowej wspomaga ogólny stan organizmu, pomaga mu się szybciej regenerować, dodaje siły i witalności, dlatego może okazać się bardzo pomocny w leczeniu różnych schorzeń, w tym migreny. Polecam wybrać się do Kielc, do Specjalistycznego Centrum Medycznego Hipokrates, gdzie znajduje się komora hiperbaryczna. Moja córka korzystała z zabiegów w tym miejscu i bardzo mi je chwaliła; dużo trenuje, więc często bywała zmęczona i obolała, a dzięki tlenoterapii nie tylko szybciej się regenerowała, ale miała też o wiele więcej energii i lepszy humor. Polecam skontaktować się ze specjalistami z centrum i dopytać o szczegóły takiej terapii, oni najlepiej wyjaśnią, co i jak.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Jak wystawiać faktury
- ↳ Programy do wystawiania faktur
- ↳ Firmy, które nie płacą w terminie
- ↳ Terminy płatności faktury
- ↳ Jak dochodzić płatności faktury
- ↳ Firmy windykacyjne
- ↳ Kancelarie adwokackie
- ↳ Dłużnicy
- ↳ Porady
- ↳ Ciekawostki