moczenie w nocy
Szukasz porady, opinii? Zajrzyj tutaj.
moczenie w nocy
Post autor: grełka »
Jak pomóc dziecku, które zaczęło się przed paroma miesiącami moczyć w nocy? _____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Re: moczenie w nocy
Post autor: Aneł »
A co robiłaś do tej pory w tym kierunku? Byłaś na konsultacjach u pediatry? Robiłaś dziecku jakieś badania - chociażby podstawowe badania moczu? No i jak często to moczenie ma miejsce?grełka pisze: ↑27 sie 2021, 20:16 Jak pomóc dziecku, które zaczęło się przed paroma miesiącami moczyć w nocy?
Post autor: Mońka »
Warto wejść na suchyporanek.pl, ja się sporo dowiedziałam z tej strony o problemie moczenia nocnego.Aneł pisze: ↑28 sie 2021, 15:33A co robiłaś do tej pory w tym kierunku? Byłaś na konsultacjach u pediatry? Robiłaś dziecku jakieś badania - chociażby podstawowe badania moczu? No i jak często to moczenie ma miejsce?grełka pisze: ↑27 sie 2021, 20:16 Jak pomóc dziecku, które zaczęło się przed paroma miesiącami moczyć w nocy?
Post autor: Muśka »
Słyszałyście może o alarmie wybudzeniowym? Podobno to dosyć skuteczna metoda i sama zastanawiam się nad czymś takimMońka pisze: ↑30 sie 2021, 9:16Warto wejść na suchyporanek.pl, ja się sporo dowiedziałam z tej strony o problemie moczenia nocnego.Aneł pisze: ↑28 sie 2021, 15:33A co robiłaś do tej pory w tym kierunku? Byłaś na konsultacjach u pediatry? Robiłaś dziecku jakieś badania - chociażby podstawowe badania moczu? No i jak często to moczenie ma miejsce?grełka pisze: ↑27 sie 2021, 20:16 Jak pomóc dziecku, które zaczęło się przed paroma miesiącami moczyć w nocy?
Przejdź do
- Forum
- ↳ Jak wystawiać faktury
- ↳ Programy do wystawiania faktur
- ↳ Firmy, które nie płacą w terminie
- ↳ Terminy płatności faktury
- ↳ Jak dochodzić płatności faktury
- ↳ Firmy windykacyjne
- ↳ Kancelarie adwokackie
- ↳ Dłużnicy
- ↳ Porady
- ↳ Ciekawostki