moczenie w nocy

Szukasz porady, opinii? Zajrzyj tutaj.
grełka

moczenie w nocy

Post autor: grełka »

Jak pomóc dziecku, które zaczęło się przed paroma miesiącami moczyć w nocy? _____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Aneł

Re: moczenie w nocy

Post autor: Aneł »

grełka pisze: ↑27 sie 2021, 20:16 Jak pomóc dziecku, które zaczęło się przed paroma miesiącami moczyć w nocy?
A co robiłaś do tej pory w tym kierunku? Byłaś na konsultacjach u pediatry? Robiłaś dziecku jakieś badania - chociażby podstawowe badania moczu? No i jak często to moczenie ma miejsce?
Mońka

Post autor: Mońka »

Aneł pisze: ↑28 sie 2021, 15:33
grełka pisze: ↑27 sie 2021, 20:16 Jak pomóc dziecku, które zaczęło się przed paroma miesiącami moczyć w nocy?
A co robiłaś do tej pory w tym kierunku? Byłaś na konsultacjach u pediatry? Robiłaś dziecku jakieś badania - chociażby podstawowe badania moczu? No i jak często to moczenie ma miejsce?
Warto wejść na suchyporanek.pl, ja się sporo dowiedziałam z tej strony o problemie moczenia nocnego.
Muśka

Post autor: Muśka »

Mońka pisze: ↑30 sie 2021, 9:16
Aneł pisze: ↑28 sie 2021, 15:33
Warto wejść na suchyporanek.pl, ja się sporo dowiedziałam z tej strony o problemie moczenia nocnego.
Słyszałyście może o alarmie wybudzeniowym? Podobno to dosyć skuteczna metoda i sama zastanawiam się nad czymś takim
ODPOWIEDZ