narzędzia do maszyn cnc

Szukasz porady, opinii? Zajrzyj tutaj.
Awatar użytkownika
wincenty83

narzędzia do maszyn cnc

Post autor: wincenty83 »

Ktoś z was kupuje raz na jakiś czas narzędzia do maszyn cnc? Czy przychodzi wam do głowy jakiś producent narzędzi, którego warto polecić? Jak do tej pory szukałem ofert głównie przez internet i zainteresowała mnie ta od Fatpol Tools. Może znacie i chcielibyście podzielić się opiniami na temat jakości ich produktów? Bardzo chętnie bym poczytał, dzięki!
Awatar użytkownika
Miłosz1998

Re: narzędzia do maszyn cnc

Post autor: Miłosz1998 »

Zamówiłem u nich jakiś czas temu imadło maszynowe, bo akurat planowałem wymienić je w moim zakładzie. Powiem tyle, że na jakości i cenie absolutnie się nie zawiodłem, więc uważam, że warto dać im szansę. Mają poza tym jedną z bardziej konkurencyjnych ofert na rynku, jakby się temu przyjrzeć. Polecam zamówić, wypróbować i samemu się przekonać. Pozdrawiam
inii88

Post autor: inii88 »

Ja sobie czasem myślę, że warto sprawdzić niektóre rozwiązania i dla mnie na przykład pompa bravo to coś świetnego. U mnie dobrym pomysłem będzie po prostu sprawdzenie niektórych obszarów. I na pewno będę mogła odpowiednią pompę w sklepie UCS kupić. To coś, co odpowiada nam wszystkim.
Awatar użytkownika
mucha

Post autor: mucha »

Sądzę, że warto także wiedzieć, do kogo się najlepiej zgłosić w sprawie serwisu maszyn. Myślę, że może Was zainteresować Serwis Hydrauliki Siłowej i Naprawy Maszyn Przemysłowych Warszawa: https://hydro-dex.com/serwis-hydrauliki ... -warszawa/ . Oni specjalizują się właśnie w takich kwestiach.
rysiaa

Post autor: rysiaa »

Czy zastanawialiście się kiedykolwiek nad tym, jak organizowane jest tłoczenie i na co powinniśmy uważać i patrzeć? Nie jestem zwolennikiem szukania po omacku, dlatego Was o to pytam. Dodatkowo jestem pod wrażeniem, że tutaj https://palimet.com/tloczenie macie interesujące rozwiązania i możecie w sumie wyposażyć firmę w niezbędne rozwiązania. Moim zdaniem to może się całkowicie sprawdzić, nie sądzicie?
ODPOWIEDZ