narzędzia do maszyn cnc
Szukasz porady, opinii? Zajrzyj tutaj.
- wincenty83
narzędzia do maszyn cnc
Post autor: wincenty83 »
Ktoś z was kupuje raz na jakiś czas narzędzia do maszyn cnc? Czy przychodzi wam do głowy jakiś producent narzędzi, którego warto polecić? Jak do tej pory szukałem ofert głównie przez internet i zainteresowała mnie ta od Fatpol Tools. Może znacie i chcielibyście podzielić się opiniami na temat jakości ich produktów? Bardzo chętnie bym poczytał, dzięki!
- Miłosz1998
Re: narzędzia do maszyn cnc
Post autor: Miłosz1998 »
Zamówiłem u nich jakiś czas temu imadło maszynowe, bo akurat planowałem wymienić je w moim zakładzie. Powiem tyle, że na jakości i cenie absolutnie się nie zawiodłem, więc uważam, że warto dać im szansę. Mają poza tym jedną z bardziej konkurencyjnych ofert na rynku, jakby się temu przyjrzeć. Polecam zamówić, wypróbować i samemu się przekonać. Pozdrawiam
Post autor: inii88 »
Ja sobie czasem myślę, że warto sprawdzić niektóre rozwiązania i dla mnie na przykład pompa bravo to coś świetnego. U mnie dobrym pomysłem będzie po prostu sprawdzenie niektórych obszarów. I na pewno będę mogła odpowiednią pompę w sklepie UCS kupić. To coś, co odpowiada nam wszystkim.
- mucha
Sądzę, że warto także wiedzieć, do kogo się najlepiej zgłosić w sprawie serwisu maszyn. Myślę, że może Was zainteresować Serwis Hydrauliki Siłowej i Naprawy Maszyn Przemysłowych Warszawa: https://hydro-dex.com/serwis-hydrauliki ... -warszawa/ . Oni specjalizują się właśnie w takich kwestiach.
Post autor: rysiaa »
Czy zastanawialiście się kiedykolwiek nad tym, jak organizowane jest tłoczenie i na co powinniśmy uważać i patrzeć? Nie jestem zwolennikiem szukania po omacku, dlatego Was o to pytam. Dodatkowo jestem pod wrażeniem, że tutaj https://palimet.com/tloczenie macie interesujące rozwiązania i możecie w sumie wyposażyć firmę w niezbędne rozwiązania. Moim zdaniem to może się całkowicie sprawdzić, nie sądzicie?
Przejdź do
- Forum
- ↳ Jak wystawiać faktury
- ↳ Programy do wystawiania faktur
- ↳ Firmy, które nie płacą w terminie
- ↳ Terminy płatności faktury
- ↳ Jak dochodzić płatności faktury
- ↳ Firmy windykacyjne
- ↳ Kancelarie adwokackie
- ↳ Dłużnicy
- ↳ Porady
- ↳ Ciekawostki