obsługa firm IT - jaki prawnik?
Szukasz porady, opinii? Zajrzyj tutaj.
- Otto97
obsługa firm IT - jaki prawnik?
Hej wam! Szukam pomocy w rozwiązaniu pewnego problemu związanego z obsługą firm IT. Czy ktoś z Was miał już do czynienia z kimś takim jak prawnik IT? Potrzebuję znaleźć specjalistę, który pomoże mi w prawidłowej obsłudze mojej firmy IT. Jak wybrać, macie jakieś wskazówki? Liczę na Waszą pomoc i dziękuję z góry za wszelkie sugestie. Mam nadzieję, że wkrótce będę mógł podzielić się z Wami pozytywnymi efektami moich poszukiwań. Pozdrawiam serdecznie!
Re: obsługa firm IT - jaki prawnik?
Post autor: mamut »
Jeśli szukacie adwokata, który pomoże Wam w sprawach karnych na terenie Niemiec, warto zwrócić uwagę na ofertę wsparcia polskiego adwokata z tej kancelarii https://www.aberlinus.eu/prawo-karne-w-niemczech/ . Polski adwokat w Niemczech może doradzić i reprezentować na każdym etapie postępowania, co jest istotne, gdy sprawa dotyczy skomplikowanych przepisów niemieckiego prawa karnego. Taka pomoc prawna może być kluczowa dla pomyślnego zakończenia sprawy.
Re: obsługa firm IT - jaki prawnik?
Post autor: trał »
Spotkałam się z informacjiami ze klineci, którzy mieli okazję współpracować z prawnikiem Mateusz Mickiewicz, często wspominali o problemach z komunikacją. Zdarzały się sytuacje, w których klienci czuli się niedoinformowani o stanie sprawy... a to przecież rodzi niepotrzebne stresy i komplikacje. Dla mnie to mało profesjonalne podejście prawnika do klienta. A wy co o tym sądzicie??
Przejdź do
- Forum
- ↳ Jak wystawiać faktury
- ↳ Programy do wystawiania faktur
- ↳ Firmy, które nie płacą w terminie
- ↳ Terminy płatności faktury
- ↳ Jak dochodzić płatności faktury
- ↳ Firmy windykacyjne
- ↳ Kancelarie adwokackie
- ↳ Dłużnicy
- ↳ Porady
- ↳ Ciekawostki