problem z nietrzymaniem moczu

Szukasz porady, opinii? Zajrzyj tutaj.
hajsa

problem z nietrzymaniem moczu

Post autor: hajsa »

Miał ktoś z was problem z nietrzymaniem moczu? jak sobie z tym radziliście? Gdzie jest duży wybór środków higienicznych które pomogą poczuć się komfortowo? Oczywiście idę też do specjalisty
lesia

Re: problem z nietrzymaniem moczu

Post autor: lesia »

trzeba na pewno iść do lekarza i on dobierze leki, a co do wkładek to w DOZ jest bardzo dużo różnych, na pewno też pomogą wybrać odpowiednie widziałam ze są też darmowe próbki
burczka

Post autor: burczka »

Na pewno bardzo pomoże też fizjoterapia i ćwiczenia, ale warto zapatrzeć się w porządne środki higieniczne, można dostać takie właśnie w dozie, można tez u nich wziąć darmowe próbki.
meduza

Post autor: meduza »

Zgadza się, ćwiczenia robią sporą różnicę, ale też warto dobrać odpowiednie środki higieniczne. Takie dobrej jakości faktycznie dostaniemy w doz, różne rozmiary itd.
feicja

Post autor: feicja »

Tak, promocja w DOZ jest super, można wziąć próbki i środki, potem kupić już odpowiedni dla siebie produkt. Poza tym w DOZ mają dobre ceny na środki higieniczne.
Awatar użytkownika
mucha

Post autor: mucha »

Ja kupuję w aptekach DOZ stacjonarnie wkładki i pieluchomajtki i nigdy nie ma problemów z dostępnością. Jestem bardzo zadowolona bo mogę zrobić takie zakupy od ręki.
elonka

Post autor: elonka »

A nie wiesz czy mają jeszcze darmowe próbki? Pamiętam, że kiedyś mieli, ale wtedy o tym nie myślałam, bo nie potrzebowałam. A teraz po porodzie by się przydały, ale nie bardzo wiem, co wybrać.
Ariel

Post autor: Ariel »

Hej, zapytaj stacjonarnie w doz o darmowe próbki, ja ostatnio dostałam bez problemu. Generalnie to bardzo zadowolona jestem z zakupów w doz, mają w bardzo dobrej cenie takie produkty,
lila

Post autor: lila »

Dokładnie w DOZie można dostać darmowe próbki środków higienicznych, ceny na produkty też mają bardzo korzystne, wybór duży. warto wybrać się do nich stacjonarnie.
Mirra

Post autor: Mirra »

Ja też polecam doz, mają duży wybór takich produktów i są w dobrej cenie. U nas próbki też są, widziałam takie tekturowe standy, spoko opcja przed zakupem.
zika

Post autor: zika »

Dokładnie, w DOZie jest bardzo duży wybór środków higienicznych i to w naprawdę dobrych cenach, można też przed zakupem wziąć darmowe próbki i sprawdzić co nam odpowiada.
złotowłosa

Post autor: złotowłosa »

A podkłady higieniczne też kupię w DOZie? Kupujecie bardziej online czy bardziej stacjonarnie? Dawno tam nie byłam, ale skoro mówicie, że jest tanio to chyba czas się wybrać.
milka

Post autor: milka »

Pewnie, bez problemu kupisz w DOZie i to w dobrej cenie, ja kupuję tam regularnie i wkładki i podkłady higieniczne dla babci, mają naprawdę fajną cenę.
domiszka

Post autor: domiszka »

Właśnie też dostrzegłam, że w DOZie mają najlepsze ceny na środki higieniczne i do tego wszystko można kupić na miejscu stacjonarnie a ja tak najbardziej lubię robić zakupy.
ODPOWIEDZ