Profesjonalne lakiery do salonu
Szukasz porady, opinii? Zajrzyj tutaj.
- Eunika-71
Profesjonalne lakiery do salonu
Witam serdecznie Jaką markę lakierów do paznokci i zdobień do nail artu polecacie? Chodzi mi oczywiście o profesjonalne kosmetyki, którymi mogłabym operować w moim salonie manicure
- feliksa-79
Re: Profesjonalne lakiery do salonu
Post autor: feliksa-79 »
Ja jestem totalnie zakochana w marce victoriavynn.com i ich produktach. Mają dobrą cenę, wydajność no i przede wszystkim wysoką jakość. Mój zachwyt zresztą podzielają też klientki, które zawsze proszą o manicure z użyciem lakierów Victorii
- depti
Mogę ci polecić profesjonalny lakier do paznokci od firmy Cuccio https://cuccio.pl/klasyczne-lakiery-do-paznokci. Idealnie sprawdzają się w salonach kosmetycznych mojej przyjaciółki. To dzięki niej mam go w domu. Nawet nowicjuszka idealnie do nałoży, bardzo łatwo się rozprowadza i jest trwały. Wypróbowałam już klasyczne lakiery oraz hybrydy.
Post autor: iśka »
Eveline ma fajne paznokciowe produkty a ich odżywki jeszcze nigdy mnie nie zawiodły. Ostatnio robiłam sobie kurację tym naturalnym utwardzaczem Bio Power i jestem zadowolona z efektów. płytka paznokcia super się utwardziła, paznokcie przestały się łamać i są wyraznie mocniejsze.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Jak wystawiać faktury
- ↳ Programy do wystawiania faktur
- ↳ Firmy, które nie płacą w terminie
- ↳ Terminy płatności faktury
- ↳ Jak dochodzić płatności faktury
- ↳ Firmy windykacyjne
- ↳ Kancelarie adwokackie
- ↳ Dłużnicy
- ↳ Porady
- ↳ Ciekawostki