Sprzęt do gabinetu kosmetycznego?

Szukasz porady, opinii? Zajrzyj tutaj.
mamuśka17

Sprzęt do gabinetu kosmetycznego?

Post autor: mamuśka17 »

Na http://sternapolska.pl/produkty/platiumed/132-mag-202 jest dostępna oferta na profesjonalny sprzęt. Czy ktoś z Was prowadzi gabinet kosmetyczny i może podzielić się opinią, czy warto go kupić? Jeśli tak to, na co należy zwrócić uwagę? No i może macie jakiś inny sprzęt warty polecenia?
natalia_77

Re: Sprzęt do gabinetu kosmetycznego?

Post autor: natalia_77 »

Ja zamawiałam sprzet do zabiegow kosmetycznych w firmie Royal Solutions. Mają naprawdę solidne zaopatrzenie do salonów kosmetycznych i to w dobrych cenach. Zamawiałam wszystko online, ale chyba można odebrać również sprzęt osobiście. Wszystko jest certyfikowane i przebadane pod kątem bezpieczeństwa. Gorąco polecam!
Awatar użytkownika
amelia

Post autor: amelia »

Jeżeli interesuje Was botoks to warto wiedzieć, że można go dostać w aptekach DOZ. Zamówicie wygodnie online i odbierzecie z receptą w aptece stacjonarnej DOZ.
Mikro

Post autor: Mikro »

DOZ ma botoks w dobrej cenie, ja tam kupowałam już kilka razy i mogę polecić. Apteki są dobrze zaopatrzone, więc szybko realizują zamówienia, a dla mnie to bardzo ważne, bo często potrzebuję na już.
majutka

Post autor: majutka »

Botoks to bardziej do gabinetu medycyny estetycznej, bo żeby kupic potrzebna jest recepta, ale to prawda, bez problemu da się zamówic online w dozie i potem mozna odebrać w aptece stacjonarnej okazując receptę
igiela

Post autor: igiela »

Tak recepta jest potrzebna, mój lekarz bez problemu wystawił, następnie wykonał mi zabieg tym botoksem z DOZu. Jakoś i cena bardzo na plus, chętnie wrócę do tego produktu.
basiunka88

Post autor: basiunka88 »

Oczywiście recepta musi być, ale cena na botoks w DOZie jest bardzo atrakcyjna więc warto korzystać. A wiadomo w doz jakość też na najwyższym poziomie, ja jestem zadowolona.
ODPOWIEDZ