Sprzęt do gabinetu kosmetycznego?
Szukasz porady, opinii? Zajrzyj tutaj.
Sprzęt do gabinetu kosmetycznego?
Post autor: mamuśka17 »
Na http://sternapolska.pl/produkty/platiumed/132-mag-202 jest dostępna oferta na profesjonalny sprzęt. Czy ktoś z Was prowadzi gabinet kosmetyczny i może podzielić się opinią, czy warto go kupić? Jeśli tak to, na co należy zwrócić uwagę? No i może macie jakiś inny sprzęt warty polecenia?
Re: Sprzęt do gabinetu kosmetycznego?
Post autor: natalia_77 »
Ja zamawiałam sprzet do zabiegow kosmetycznych w firmie Royal Solutions. Mają naprawdę solidne zaopatrzenie do salonów kosmetycznych i to w dobrych cenach. Zamawiałam wszystko online, ale chyba można odebrać również sprzęt osobiście. Wszystko jest certyfikowane i przebadane pod kątem bezpieczeństwa. Gorąco polecam!
Post autor: Mikro »
DOZ ma botoks w dobrej cenie, ja tam kupowałam już kilka razy i mogę polecić. Apteki są dobrze zaopatrzone, więc szybko realizują zamówienia, a dla mnie to bardzo ważne, bo często potrzebuję na już.
Post autor: majutka »
Botoks to bardziej do gabinetu medycyny estetycznej, bo żeby kupic potrzebna jest recepta, ale to prawda, bez problemu da się zamówic online w dozie i potem mozna odebrać w aptece stacjonarnej okazując receptę
Post autor: igiela »
Tak recepta jest potrzebna, mój lekarz bez problemu wystawił, następnie wykonał mi zabieg tym botoksem z DOZu. Jakoś i cena bardzo na plus, chętnie wrócę do tego produktu.
Post autor: basiunka88 »
Oczywiście recepta musi być, ale cena na botoks w DOZie jest bardzo atrakcyjna więc warto korzystać. A wiadomo w doz jakość też na najwyższym poziomie, ja jestem zadowolona.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Jak wystawiać faktury
- ↳ Programy do wystawiania faktur
- ↳ Firmy, które nie płacą w terminie
- ↳ Terminy płatności faktury
- ↳ Jak dochodzić płatności faktury
- ↳ Firmy windykacyjne
- ↳ Kancelarie adwokackie
- ↳ Dłużnicy
- ↳ Porady
- ↳ Ciekawostki