założenie własnego salonu fryzjerskiego
Szukasz porady, opinii? Zajrzyj tutaj.
założenie własnego salonu fryzjerskiego
Post autor: ęwa »
Pytanie do osób, które założyly wlasne salony fryzjerskie,jak się do tego zabrac? Prauje jako fryzjerka, blisko mnie zwalnia się fajny lokal moge za nieduże pieniądze wynajac z meblami, myjkami, tylko swoje musiałabym mieć suszarki, lokówki itp to juz wiem, że na pewno od babyliss pro bym kupiła, bo lubię tę markę sprzetu.
Re: założenie własnego salonu fryzjerskiego
Post autor: lpsą »
zaryzykowałabym z tym biznesem, jeśli masz już swoich klientów to na pewno nie będziesz narzekac na brak zajęcia,. Też pracuję na urządzeniach Babyliss PRO, są świetne, wytrzymałe i dobrze zaprojektowane.ęwa pisze: ↑25 kwie 2021, 21:32 Pytanie do osób, które założyly wlasne salony fryzjerskie,jak się do tego zabrac? Prauje jako fryzjerka, blisko mnie zwalnia się fajny lokal moge za nieduże pieniądze wynajac z meblami, myjkami, tylko swoje musiałabym mieć suszarki, lokówki itp to juz wiem, że na pewno od babyliss pro bym kupiła, bo lubię tę markę sprzetu.
Post autor: ęwa »
zaczęlam papierologie i moze niedłuo już bede na swoimlpsą pisze: ↑29 kwie 2021, 22:30zaryzykowałabym z tym biznesem, jeśli masz już swoich klientów to na pewno nie będziesz narzekac na brak zajęcia,. Też pracuję na urządzeniach Babyliss PRO, są świetne, wytrzymałe i dobrze zaprojektowane.ęwa pisze: ↑25 kwie 2021, 21:32 Pytanie do osób, które założyly wlasne salony fryzjerskie,jak się do tego zabrac? Prauje jako fryzjerka, blisko mnie zwalnia się fajny lokal moge za nieduże pieniądze wynajac z meblami, myjkami, tylko swoje musiałabym mieć suszarki, lokówki itp to juz wiem, że na pewno od babyliss pro bym kupiła, bo lubię tę markę sprzetu.
- lilia
Myślę, że jeśli chodzi o fryzjerski sprzęt i inne tego typu produkty, to na tej stronie internetowej https://fryzjersklep.pl/pol_m_Sprzet-fr ... e-250.html znajdziecie odpowiedni wachlarz ofertowy w bardzo dobrych cenach. Moim zdaniem warto sięgnąć do ich strony internetowej, a na pewno znajdziecie tam coś ciekawego dla siebie.
Post autor: martaa »
Właśnie też niedługo otwieram swój zakład i tak w planach mam powoli zająć się zakupami wyposażeniowymi. Chociażby tutaj https://trena.pl/407-maszynki-i-trymery planuję kupić maszynki, trymery, prostownice, kosmetyki i inne rzeczy. Słyszałam, że mają bardzo dobre.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Jak wystawiać faktury
- ↳ Programy do wystawiania faktur
- ↳ Firmy, które nie płacą w terminie
- ↳ Terminy płatności faktury
- ↳ Jak dochodzić płatności faktury
- ↳ Firmy windykacyjne
- ↳ Kancelarie adwokackie
- ↳ Dłużnicy
- ↳ Porady
- ↳ Ciekawostki