certyfikaty ISO

Chcesz napisać coś, co nie jest związane z pozostałymi kategoriami? Zrób to w tym miejscu!
Awatar użytkownika
jasława78

certyfikaty ISO

Post autor: jasława78 »

Które certyfikaty ISO uważacie za najważniejsze w dzisiejszym świecie biznesu? Czy posiadanie określonych certyfikatów miało istotny wpływ na Waszą firmę lub działalność? Czy są branże, w których posiadanie konkretnych certyfikatów jest szczególnie kluczowe? Jakie korzyści przynosi posiadanie certyfikatów ISO z perspektywy zarówno klienta, jak i firmy?
kwiatuuuuszkaa

Re: certyfikaty ISO

Post autor: kwiatuuuuszkaa »

Informatyka to dla mnie cudowna, ale niezrozumiała sprawa. Zgodnie z tymi zaleceniami, jakie dostałam od głównego inspektoratu informatycznego, czy coś takiego, muszę wprowadzać zmiany. A skoro tak, to tu https://www.kappadata.pl/mpls-sd-wan-cz ... orownanie/ uczę się, co warto, a czego nie. Wiem jednak, że odpowiednia pomoc informatyczna by mi się przydała. Piszecie się? :)
bellsbells

Re: certyfikaty ISO

Post autor: bellsbells »

Jakie techniki kreatywnego myślenia znacie, jeśli chodzi o działania biznesowe? U mnie na pewno takim podejściem będzie sprawdzenie sobie, czy mogę to zrobić, a jeśli tak, to gdzie, wiadomo :)
ODPOWIEDZ