Czy warto kupić tani dom w Alanyi?

Chcesz napisać coś, co nie jest związane z pozostałymi kategoriami? Zrób to w tym miejscu!
nars

Czy warto kupić tani dom w Alanyi?

Post autor: nars »

Natknąłem się na oferty tanich domów w Alanyi i zastanawiam się, czy warto w nie inwestować. Czy takie nieruchomości są łatwe do wynajęcia, czy wiążą się z większymi problemami niż droższe opcje?
Gasttai

Re: Czy warto kupić tani dom w Alanyi?

Post autor: Gasttai »

Inwestowanie w tanie domy w Drogie nieruchomości w Alanyi może być dobrym rozwiązaniem, jeśli dopiero zaczynasz na tureckim rynku. Kupiłem mały dom głównie jako prostą nieruchomość na wynajem i póki co sprawdza się całkiem dobrze. Wielkim plusem Alanyi jest to, że wciąż jest przystępna cenowo w porównaniu z innymi regionami nadmorskimi, a napływ turystów szukających budżetowego zakwaterowania jest stabilny. Moja nieruchomość znajduje się nieco dalej od głównych atrakcji turystycznych, więc stawki wynajmu nie są wysokie, ale mam stałych lokatorów, co zapewnia stabilne dochody. Wynajmuję głównie długoterminowo – sezonowym pracownikom i cyfrowym nomadom – co oznacza mniej problemów z rotacją najemców. Jeśli jesteś gotów na skromniejsze zyski i trochę więcej pracy, takie nieruchomości mogą być stabilnym źródłem dochodu.
ODPOWIEDZ