drukowanie etykiet

Chcesz napisać coś, co nie jest związane z pozostałymi kategoriami? Zrób to w tym miejscu!
Awatar użytkownika
Najmiła80

drukowanie etykiet

Post autor: Najmiła80 »

Hej kochani, posiadacie w firmie jakieś specjalne urządzenia dzięki którym można drukować najróżniejsze etykiety? Ja sama chciałam się w coś takiego zaopatrzyć, ale nie wybrałam jeszcze konkretnego produktu z tego względu, że modeli jest dość sporo. Chociaż chyba najbardziej przekonują mnie drukarki etykiet brother, mają fajne funkcjonalności, zgadzacie się?:)
Ela

Re: drukowanie etykiet

Post autor: Ela »

Dzień dobry, szukam najlepszej drukarki do etykiet na różnym papierze. Zależy mi na tym, aby druk był bardzo dobrej jakości i odwzorowywał kolorystykę przygotowaną przez grafika. Do tej pory drukowałam w profesjonalnych drukarniach, jednak ilość etykiet i innych tego typu produktów sprawiła, że muszę zakupić własną drukarkę. Koszty drukowania w drukarni są zbyt wysokie, jak na jakość, która nie jest fenomenalna. Jestem w stanie zapłacić więcej, aby uzyskać pożądaną jakość. Interesują mnie drukarki renomowanych firm i takie, z którymi w razie reklamacji nie będzie problemu. Ważne, aby eksploatacja również nie sprawiała problemów i można było dostać niezbędne akcesoria bez wielogodzinnych poszukiwań w internecie. Interesuje mnie bardzo dobre odwzorowanie kolorów, podobnych do tych, które znajdują się na tej stronie https://rozowyulik.pl, Kolory mają być żywe, intensywne, ale nie jaskrawe. Niektóre drukarki zniekształcają oryginalną barwę, przez co wpływa to na rozpoznawalność marki. Moje barwy są nieco bardziej stonowane, ale w podobnych odcieniach. Zwykłe drukarki niestety nie dają rady, bo druk szybko traci kolory, a potrzebuję etykiet, które przetrwają w stanie niezmienionym przez wiele miesięcy. Specyfika mojej działalności polega na tym, że etykiety masowo są drukowane maksymalnie dwa razy w roku. Dlatego ważne, aby druk nie blakł i się nie rozmywał. Etykiety będą umieszczane na suchych produktach spożywczych. Czy znacie jakąś dobrą drukarkę godną polecenia? Taką, którą używaliście przez lata i używacie nadal? A może jakiś konkretny producent?
Pchła

Post autor: Pchła »

Z drugiej strony, kupowanie etykiet w sklepie może być korzystne dla mniejszych firm, które nie potrzebują dużych ilości etykiet na raz. Sklepy mogą oferować różnorodność produktów bez wymogu minimalnej ilości zamówienia, co jest idealne dla mniejszych potrzeb. Informacje o różnorodności ofert znajdziesz tutaj https://przedsiebiorcy.eu/etykiety-logistyczne/ i to umożliwia firmom dostosowanie zakupów do bieżących wymagań operacyjnych.
lisaa

Post autor: lisaa »

Przyznam szczerze, że sama ostatnio poszukiwałam jakieś sprawdzonej firmy, w której mogłabym wydrukować książki i wszelkiego rodzaju wydruki reklamowe do swojej firmy. Bardzo ciekawe rozwiązania w tym zakresie udało mi się znaleźć na stronie https://www.jkbprint.pl/banery więc jeżeli również jesteście czymś takim zainteresowani, to koniecznie sobie do nich zerknijcie.
ODPOWIEDZ