leki apteczne

Chcesz napisać coś, co nie jest związane z pozostałymi kategoriami? Zrób to w tym miejscu!
diamonda

leki apteczne

Post autor: diamonda »

które apteki robia jeszcze leki takie na receptę? dostałam od lekarza taką receptę ale nie wiem gdzie mogę ją zrealizowac, a chciałabym szybko takie leki zrobić
leilaa

Re: leki apteczne

Post autor: leilaa »

takie leki bez problemu i dosyć szybko da się zrobić w DOZ, wiele razy realizowałam takie recepty w tej aptece, zazwyczaj na drugi dzień był do odbioru, chyba teraz coraz mniej aptek robi takie leki
Emi

Post autor: Emi »

Ja też jak mam do zrealizowania taką receptę to idę do DOZ, bo nie ma co ukrywać, zaplecze mają naprawdę porządne i zwykle kolejnego dnia leki są do odbioru. Ceny też są korzystne.
polkamala

Post autor: polkamala »

Nie mogę nijak zdecydować się na to, co zrobić i jakie kwestie zdrowia mam w pierwszym toku rozwijać, ale sądzę, że domowy sposób na katar i zatkany nos to coś, co powinnam dla siebie znać. No i jak na razie to jednak sprawdzam to kompleksowo i mam nadzieję, że jednak każdy z Was coś dla mnie w tym względzie ma.
alisson

Post autor: alisson »

Nie wszystkie apteki mają możliwość wykonywania leków recepturowych, na szczęście w dozie nigdy z tym problemu nie miałam. Wszystkie recepty mi bez problemu realizowali, na dodatek szybko i niedrogo
Meg

Post autor: Meg »

Ja też polecam DOZ do realizacji takich recept. Zwykle przygotowują mi maści i za każdym razem jestem zadowolona. Nie czekam długo (zwykle kolejnego dnia mam do odbioru wszystko), a cena też jest przystępna.
hanaszka

Post autor: hanaszka »

Tak, ja też właśnie w aptece Dbam o Zdrowie realizuję swoje recepty, bardzo szybko to robią i ceny też są naprawdę niskie w porównaniu do innych specyfików, warto zajrzeć do DOZ i zapytać.
ODPOWIEDZ