najtańsza apteka

Chcesz napisać coś, co nie jest związane z pozostałymi kategoriami? Zrób to w tym miejscu!
pestka66

najtańsza apteka

Post autor: pestka66 »

gdzie obecnie najtaniej jeśli chodzi o apteki stacjonarne? Gdzie wy kupujecie? Chciałabym uzupełnić trochę rzeczy w domowej apteczce i fajnie by było jednak to możliwie najtaniej
waksa

Re: najtańsza apteka

Post autor: waksa »

wydaje mi się, że dobrze wypada DOZ, przynajmniej ja tam często kupuję, jestem zadowolona i z cen i z asortymentu produktów, jak planujesz większe zakupy to zdecydowanie warto tam pójść
anusia

Post autor: anusia »

Moim zdaniem właśnie w DOZie mają najlepsze ceny, moja babcia ostatnio robiła porównanie i tylko właśnie w DOZ jej leki nie zdrożały więc sama stwierdziła, że będzie tylko tam kupować.
Hinda

Post autor: Hinda »

Wiecie co, pomimo tego, że akurat do apteki DOZ mam kawałek, postanowiłam sprawdzić to o czym mówicie, a raczej piszecie. I faktycznie, okazało się, że DOZ jest zdecydowanie najtańszy!
corason

Post autor: corason »

U nas też zdecydowanie najtaniej jest w dozie. Inne apteki mocno podniosły ceny ostatnio, a w dozie ciągle się trzymają na tym samym poziomie. Kupuję tam regularnie
Lena

Post autor: Lena »

Tak, ja też jestem zdania, że w doz obecnie są najniższe ceny. Wystarczy sobie porównać z innymi aptekami, tam już po kilka podwyżek zrobili, a w doz ceny się jeszcze trzymają.
ODPOWIEDZ