najtańsza apteka

Chcesz napisać coś, co nie jest związane z pozostałymi kategoriami? Zrób to w tym miejscu!
pestka66

najtańsza apteka

Post autor: pestka66 »

gdzie obecnie najtaniej jeśli chodzi o apteki stacjonarne? Gdzie wy kupujecie? Chciałabym uzupełnić trochę rzeczy w domowej apteczce i fajnie by było jednak to możliwie najtaniej
waksa

Re: najtańsza apteka

Post autor: waksa »

wydaje mi się, że dobrze wypada DOZ, przynajmniej ja tam często kupuję, jestem zadowolona i z cen i z asortymentu produktów, jak planujesz większe zakupy to zdecydowanie warto tam pójść
anusia

Post autor: anusia »

Moim zdaniem właśnie w DOZie mają najlepsze ceny, moja babcia ostatnio robiła porównanie i tylko właśnie w DOZ jej leki nie zdrożały więc sama stwierdziła, że będzie tylko tam kupować.
Hinda

Post autor: Hinda »

Wiecie co, pomimo tego, że akurat do apteki DOZ mam kawałek, postanowiłam sprawdzić to o czym mówicie, a raczej piszecie. I faktycznie, okazało się, że DOZ jest zdecydowanie najtańszy!
corason

Post autor: corason »

U nas też zdecydowanie najtaniej jest w dozie. Inne apteki mocno podniosły ceny ostatnio, a w dozie ciągle się trzymają na tym samym poziomie. Kupuję tam regularnie
Lena

Post autor: Lena »

Tak, ja też jestem zdania, że w doz obecnie są najniższe ceny. Wystarczy sobie porównać z innymi aptekami, tam już po kilka podwyżek zrobili, a w doz ceny się jeszcze trzymają.
vaneska28

Post autor: vaneska28 »

Wiecie jak tam dalej ceny w DOZie? Muszę wykupić sporo leków i zastanawiam się, którą aptekę wybrać, pamiętam, że w doz zawsze ceny były w porządku i na leki i na suplementy.
damigga

Post autor: damigga »

jak najbardziej w dozie ceny są dalej w porządku, ja tam kupuje bardzo często i jestem zadowolona z cen i asortymentu, jeśli macie w okolicy to na pewno warto zajrzeć
marina

Post autor: marina »

W mojej okolicy to własnie doz jest najtańszą apteką, biorę leki na stałe, do tego jakies witaminy i suplementy, które kupuję regularnie. Na pewno bym zauważyła, gdyby podnieśli jakoś mocno ceny
Iwka

Post autor: Iwka »

U nas też najtaniej wychodzi DOZ, kupuję już tylko tam, bo gdzie indziej niestety podwyżki. Doz naprawdę dobrze wychodzi na tle innych aptek, kupuję u nich leki i suplementy, taniej nie znalazłam.

poznam pana forum
luzak

Post autor: luzak »

Suplementacja, jako część zdrowego stylu życia, może być wzbogacona o produkty takie jak Neoglandyna. Ten preparat wspiera codzienne funkcjonowanie organizmu i oferuje składniki korzystne dla zdrowia. Przed rozpoczęciem stosowania warto skonsultować się z lekarzem lub farmaceutą, aby upewnić się, że jest odpowiedni dla nas.
wielkiM

Post autor: wielkiM »

Korzystanie z polskich aptek online w UK to świetna opcja dla osób, które szukają polskich leków i suplementów, które nie zawsze są dostępne w brytyjskich aptekach. Z mojego doświadczenia, zakupy są łatwe, a dostawa szybka, ale warto pamiętać o kilku rzeczach. Po pierwsze, sprawdźcie, czy apteka jest zaufana. Ja polecam aptekaonline.co.uk, wielokrotnie korzystałem.
ODPOWIEDZ